We bieden jaarrond werk
Tot 25% prestatiebonus
Kom alleen, stel of als groep!
Huisvesting met eigen keuken en badkamer
Persoonlijke begeleiding
Nederlands

Een uitzendbureau met zekerheden!

Normaliter meld jij je aan bij een uitzendbureau en kijken zij voor je welke banen er zijn. CombiVliet kan jou iets beters beloven! Via deze weg solliciteer je namelijk direct bij de werkgever in samenwerking met een uitzendbureau. CombiVliet werkt al jaren samen met uitzendbureau NL Jobs en kan zo het beste van beide werelden bieden. Jij wordt perfect begeleidt in je reis, de huisvesting en alle overige zaken. Terwijl je direct solliciteert bij je toekomstige werkgever. Hierdoor weet je zeker dat je goed terecht komt en kunnen we beter gehoor geven aan je specifieke wensen. Misschien wil je wel als stel of vriendengroep op dezelfde plek komen werken en wonen, Dat kan bij CombiVliet!

Waarom zou jij dit doen?

Het werk bij CombVliet is leuk. Dat is sowieso erg belangrijk. Het werk is veilig, schoon en wordt goed betaald. Je verdient 10,34 per uur en daarnaast kun je met bonussen je salaris nog met 25% verhogen! Verder is het niet onbelangrijk dat CombiVliet je kan garanderen dat je 35+ uur per week kan werken. Dit kunnen we je ook garanderen het hele jaar door! Vaak kun je via een uitzendbureau bepaalde seizoenen veel werken, maar niet jaarrond. Met dit aanbod je dus elke week goed verdienen. Naast het werk zorgen we goed voor je met uitstekende huisvesting en vervoer. In combinatie met het uitzendbureau wordt er goed voor je gezorgd. Vanaf de reis naar Nederland tot je thuiskomst. Klinkt dit interessant? Wacht dan niet en sluit je snel aan bij ons enthousiaste team. Tot snel!

Ben je klaar om aan de slag te gaan?

Als jij deze baan wel ziet zitten, komen we graag snel met je in contact. Je spreekt dan iemand in jouw taal via het uitzendbureau. Zij beantwoorden jouw vragen en begeleiden de te nemen stappen. Wist je dat je je met dit aanbod ook als groep of stel kunt aanmelden? Je werkt en woont dan op dezelfde locatie. Wel zo gezellig! Wil je nog wat meer zekerheid voordat je deze stap zet? Logisch, je kunt onze huidige werknemers vragen wat zij van hun baan vinden. Mocht je nog vragen hebben, beantwoorden we deze graag. Zo zet je goed voorbereid deze stap.Hopelijk tot snel!

Wij zorgen goed voor je!

Bij CombiVliet ben je onderdeel van een team en niet zomaar ‘een’ uitzendkracht. Je krijgt persoonlijke begeleiding in je eigen taal en een goede voorbereiding.

  • Moderne huisvesting Wij voorzien onze medewerkers van volledig uitgeruste appartementen.
  • Goed salaris Wij betalen je marktconform en zorgen ervoor dat je vanaf dag 1 jouw salaris krijgt.
  • 25% prestatiebonus Als je meer wilt verdienen, kan je dat doen bij CombiVliet tot 25% bovenop je salaris.
  • Persoonlijke begeleiding Je hebt een jobcoach vanaf de dag dat je besluit bij ons te komen werken.

Zij gingen je voor

Er zijn in het verleden veel meer mensen vanuit het buitenland bij CombiVliet komen werken. Hoe hebben zij dat ervaren? En hoe vinden zij het om onderdeel uit te maken van het CombiVliet team?

"Ik werk nu al een paar jaar achtereen bij CombiVliet. Ik ken inmiddels veel mensen. De mensen hier zijn heel aardig en naast het werk vermaak ik me prima. Ik zou dit zeker aanraden aan andere mensen!"

Daniela-Catalina Stan

Vrouw aan het werk in de tomaten

"Ik heb meerdere baantjes in Nederland gehad, maar sinds ik hier loop, zoek ik niet meer verder."

Dawid Jasek

Close-up van blije man in tomatenkas bij CombiVliet

"CombiVliet is een bedrijf met een goede naam, alles is goed geregeld op het gebied van huisvesting, vervoer en het werk zelf. Het grootste voordeel van allemaal was dat we hier samen als stel konden werken en wonen."

Davis Rezis & Elizabete Marina Arutjunjana

Werken als groep in Nederland bij CombiVliet

"Een vriend nodigde me uit om hier te komen werken. Ik moest even wennen in het begin, maar de begeleiding is prima en het werk is écht leuk. En het verdient goed :)"

Karolina Zajda

2 blije dames tussen de tomatenplanten in de kas

"Werken in de tomaten is goed te doen. Het is niet heel zwaar. Ik werk met aardige mensen."

Danut Paun

Blije man met doos vol tomaten in kas
Werken als groep in Nederland bij CombiVliet

Kom bij ons werken!