We bieden jaarrond werk
Tot 25% prestatiebonus
Kom alleen, stel of als groep!
Huisvesting met eigen keuken en badkamer
Persoonlijke begeleiding
Nederlands

Start je baan in de tomaten!

Wanneer je gaat werken in het buitenland kun je kiezen uit allerlei banen. Wist je dat werken in de tomaten leuk werken is en dat het goed verdient? CombiVliet is wereldwijd een van de grootste telers van tomaten. Met meerdere locaties in Europa gaan er dagelijks grote hoeveelheden tomaten de wereld over. Allemaal van de beste kwaliteit doordat ze met veel aandacht worden gekweekt in de kassen. Jij kunt hier aan de slag als teeltmedewerker. Je werkt met een leuk team samen, verdient goed en er wordt goed voor je gezorgd. Vraag dat maar aan een van de collega’s waar je mee gaat werken!

Waarom een baan in de tomaten?

Werken in de tomaten heeft zo z’n voordelen. Zo is het werk schoon en veilig. Daarnaast is er altijd, het hele jaar door, wel wat te doen. Daarom kunnen we je garanderen dat je 35+ per week kunt werken bij CombiVliet. En niet alleen tijdens het hoogseizoen, maar het hele jaar door. Ook als de tomaten niet geoogst kunnen worden, is er zat werk te doen. Naast de urengarantie biedt CombiVliet je 10,34 per uur wat je met de prestatiebonus tot wel 25% kunt verhogen! Naast het werk wordt er ook goed voor je gezorgd. De woonruimtes zijn modern en voldoen aan strenge eisen die we onszelf opleggen. Jouw woonruimte moet gewoon top zijn, zodat je lekker kunt ontspannen ñaast je werk.

Sowieso biedt de omgeving ook voldoende mogelijkheden om te ontspannen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een dagje Amsterdam? Of je aansluiten bij een lokale sportschool of andere sportvereniging. Hou je van gezelligheid, dan zit je hier goed met tal van horeca in de regio. Of houje meer van ontspannen vissen aan een van de vele wateren in de buurt? Het kan allemaal.

Wil jij ook aan de slag met een baan in de tomaten?

Wacht dan niet te lang en neem contact met ons op! We kunnen jouw hulp goed gebruiken. CombiVliet werkt samen met Uitzendbureau NL Jobs. NL Jobs staat al jaren bekend om z’n uitstekende zorg voor alle werknemers. Je gaat aan de slag als teeltmedewerker tomaten bij CombiVliet, maar wordt door NL Jobs geholpen met je reis en huisvesting. Zo weten wij zeker dat jij uitstekend wordt begeleid. Doordat je direct bij CombiVliet komt werken, kunnen we ook groepen en of stelletjes garanderen dat ze op dezelfde plek werken en wonen. Heb je hierover of over andere zaken nog vragen? Logisch, neem contact met ons op en we lopen er graag met je doorheen. Hopelijk kunnen we jou snel verwelkomen met een prachtige baan in de tomaten! Tot snel!

Zij gingen je voor

Er zijn in het verleden veel meer mensen vanuit het buitenland bij CombiVliet komen werken. Hoe hebben zij dat ervaren? En hoe vinden zij het om onderdeel uit te maken van het CombiVliet team?

"Ik werk nu al een paar jaar achtereen bij CombiVliet. Ik ken inmiddels veel mensen. De mensen hier zijn heel aardig en naast het werk vermaak ik me prima. Ik zou dit zeker aanraden aan andere mensen!"

Daniela-Catalina Stan

Vrouw aan het werk in de tomaten

"Ik heb meerdere baantjes in Nederland gehad, maar sinds ik hier loop, zoek ik niet meer verder."

Dawid Jasek

Close-up van blije man in tomatenkas bij CombiVliet

"CombiVliet is een bedrijf met een goede naam, alles is goed geregeld op het gebied van huisvesting, vervoer en het werk zelf. Het grootste voordeel van allemaal was dat we hier samen als stel konden werken en wonen."

Davis Rezis & Elizabete Marina Arutjunjana

Werken als groep in Nederland bij CombiVliet

"Een vriend nodigde me uit om hier te komen werken. Ik moest even wennen in het begin, maar de begeleiding is prima en het werk is écht leuk. En het verdient goed :)"

Karolina Zajda

2 blije dames tussen de tomatenplanten in de kas

"Werken in de tomaten is goed te doen. Het is niet heel zwaar. Ik werk met aardige mensen."

Danut Paun

Blije man met doos vol tomaten in kas

Wij zorgen goed voor je!

Bij CombiVliet ben je onderdeel van een team en niet zomaar ‘een’ uitzendkracht. Je krijgt persoonlijke begeleiding in je eigen taal en een goede voorbereiding.

  • Moderne huisvesting Wij voorzien onze medewerkers van volledig uitgeruste appartementen.
  • Goed salaris Wij betalen je marktconform en zorgen ervoor dat je vanaf dag 1 jouw salaris krijgt.
  • 25% prestatiebonus Als je meer wilt verdienen, kan je dat doen bij CombiVliet tot 25% bovenop je salaris.
  • Persoonlijke begeleiding Je hebt een jobcoach vanaf de dag dat je besluit bij ons te komen werken.
Werken als groep in Nederland bij CombiVliet

Kom bij ons werken!