We bieden jaarrond werk
Tot 25% prestatiebonus
Kom alleen, stel of als groep!
Huisvesting met eigen keuken en badkamer
Persoonlijke begeleiding
Nederlands

Ga voor een topbaan bij CombiVliet!

CombiVliet is een moderne tomatenteler met locaties in Nederland. Voor een van die locaties zoeken wij gemotiveerde werknemers. Dus ben jij op zoek naar een uitdagende baan, dan is dit echt wat voor jou. We zijn op zoek naar teeltmedewerkers die met diverse werkzaamheden bijdragen aan de prachtige producten die dagelijks de wereld overgaan. Wanneer je aan de slag gaat bij CombiVliet, wordt er goed voor jou gezorgd. Je werk is veilig en schoon. Je verdient een goed uurloon van 10,34 per uur wat je kunt verhogen met de unieke bonusregeling die we hebben. Je werkdag bij CombiVliet bestaat uit leuk werk met een gezellige groep mensen. Rondom het werk kun je veel leuke dingen doen.

Waarom CombiVliet?

Met een baan bij CombiVliet kun je goed verdienen. Je krijgt sowieso een uurloon van €10,34. Daarnaast kun je tot 25% extra verdienen met onze bonusregeling. Je hebt dus zelf in de hand hoe hoog je salaris wordt. Een uurloon is belangrijk, maar daarnaast is het net zo belangrijk dat je elke week veel uren kunt werken. CombiVliet garandeert jou sowieso 35 uur per week. Vaak kun je wekelijks nog meer werken. Dit garanderen we je het hele jaar door! Bij CombiVliet is er eigenlijk altijd wel wat te doen. We merken dat de werknemers bij CombiVliet dit als een van de belangrijkste redenen opgeven om hier jaarlijks terug te keren. Deze urengarantie is namelijk niet vanzelfsprekend bij andere banen. Naast goed verdienen, is het ook goed ontspannen naast je werk.

CombiVliet biedt alle werknemers moderne, goede huisvesting. In de omgeving vind je veel mogelijkheden om te sporten, gezelligheid in de vele barretjes en restaurants. Je bevind je vlakbij wereldstad Amsterdam waar altijd wat te doen is. Maar misschien hou jij meer van rustig vissen aan een van de vele wateren in de buurt. Mocht je twijfelen, neem vooral contact op met een van de werknemers van CombiVliet om te horen waarom zij het hier zo goed naar hun zin hebben!

Hoe kun jij werken bij CombiVliet?

We zullen jou met open armen ontvangen. Je kunt zelfs met meerdere personen aan de slag. Dus kom jij liever als stel, of met een clubje vrienden? Geen probleem. Bij CombiVliet kunnen we jullie op dezelfde locatie laten werken en zoveel mogelijk bij elkaar in huis plaatsen. Dit is een voordeel van direct bij je baan solliciteren i.p.v. via een uitzendbureau. We werken wel goed samen met Uitzendbureau NL Jobs. NL Jobs heeft een uitstekende reputatie en staat erom bekend dat ze alles keurig voor jou regelen. Heb je interesse in deze leuke baan bij CombiVliet, neem dan contact op. Je kunt je vragen nog doornemen met een medewerker die jouw taal spreekt. Samen werken jullie de details uit zodat je snel aan de slag kunt bij het team van CombiVliet! Tot snel!

Wij zorgen goed voor je!

Bij CombiVliet ben je onderdeel van een team en niet zomaar ‘een’ uitzendkracht. Je krijgt persoonlijke begeleiding in je eigen taal en een goede voorbereiding.

  • Moderne huisvesting Wij voorzien onze medewerkers van volledig uitgeruste appartementen.
  • Goed salaris Wij betalen je marktconform en zorgen ervoor dat je vanaf dag 1 jouw salaris krijgt.
  • 25% prestatiebonus Als je meer wilt verdienen, kan je dat doen bij CombiVliet tot 25% bovenop je salaris.
  • Persoonlijke begeleiding Je hebt een jobcoach vanaf de dag dat je besluit bij ons te komen werken.

Zij gingen je voor

Er zijn in het verleden veel meer mensen vanuit het buitenland bij CombiVliet komen werken. Hoe hebben zij dat ervaren? En hoe vinden zij het om onderdeel uit te maken van het CombiVliet team?

"Ik werk nu al een paar jaar achtereen bij CombiVliet. Ik ken inmiddels veel mensen. De mensen hier zijn heel aardig en naast het werk vermaak ik me prima. Ik zou dit zeker aanraden aan andere mensen!"

Daniela-Catalina Stan

Vrouw aan het werk in de tomaten

"Ik heb meerdere baantjes in Nederland gehad, maar sinds ik hier loop, zoek ik niet meer verder."

Dawid Jasek

Close-up van blije man in tomatenkas bij CombiVliet

"CombiVliet is een bedrijf met een goede naam, alles is goed geregeld op het gebied van huisvesting, vervoer en het werk zelf. Het grootste voordeel van allemaal was dat we hier samen als stel konden werken en wonen."

Davis Rezis & Elizabete Marina Arutjunjana

Werken als groep in Nederland bij CombiVliet

"Een vriend nodigde me uit om hier te komen werken. Ik moest even wennen in het begin, maar de begeleiding is prima en het werk is écht leuk. En het verdient goed :)"

Karolina Zajda

2 blije dames tussen de tomatenplanten in de kas

"Werken in de tomaten is goed te doen. Het is niet heel zwaar. Ik werk met aardige mensen."

Danut Paun

Blije man met doos vol tomaten in kas
Werken als groep in Nederland bij CombiVliet

Kom bij ons werken!