We bieden jaarrond werk
Tot 25% prestatiebonus
Kom alleen, stel of als groep!
Huisvesting met eigen keuken en badkamer
Persoonlijke begeleiding
Nederlands

Salaris

Werken bij CombiVliet betekent niet alleen een leuke, schone, veilige baan, maar ook een goed salaris. Het basis salaris is €13,27 per uur. Daarnaast kun je met goede prestaties nog 25% meer verdienen. Je hebt dus zelf in de hand hoe hoog je salaris wordt. We betalen je wekelijks uit via de bankrekening die je hebt of die we samen met je aan kunnen maken. 

Gegarandeerde uren

Een mooi uurloon is erg belangrijk, maar daarnaast is het aantal gegarandeerde uren wat je kunt werken net zo van belang. Bij CombiVliet kunnen we je het hele jaar door garanderen dat je 38 uur of meer per week werkt. De tomaten groeien namelijk wel door. Het aantal uren is bij veel werkgevers een onzekere factor, omdat ze met seizoenen te maken hebben. Wij hebben jaarrond genoeg werk om je deze garantie te kunnen geven!

Dicht bij het werk

Je woont dichtbij je werk waardoor je nooit lang onderweg bent. Je kunt je eigen persoonlijke voorkeuren aangeven en we kijken hoe we daar zo goed mogelijk gehoor aan kunnen geven. We hebben groepjes die graag bij elkaar in wonen, stellen die graag samen in een huis zitten etc. 

Persoonlijke begeleiding

Persoonlijke begeleiding vinden we erg belangrijk. Dit begint al met de kennismaking wanneer je voor het eerst contact met ons opneemt. Voor jou is dit een hele reis en je zal ongetwijfeld veel vragen hebben. Daarom vinden wij het belangrijk dat we er voor je zijn. Samen met ons partner-uitzendbureau NL Jobs staan we je zo goed mogelijk bij. Dit betekent dat er mensen zijn die jouw taal spreken en beseffen wat er allemaal op jou afkomt. Ook tijdens je verblijf in Nederland zijn we altijd in de buurt als je ons nodig hebt. Op het werk krijg je begeleiding van je collega’s en van leidinggevenden van CombiVliet. Je kunt ook altijd contact opnemen met iemand van NL Jobs.Op deze manier sta je er nooit alleen voor.   

Gratis vervoer

Gelukkig is Nederland relatief klein van schaal. Niets is daarom echt ver weg. Nederland heeft goede wegen en verbindingen. Onze werknemers komen lopend, op de fiets of met de auto. We hebben sowieso een goede, gratis oplossing zodat jij makkelijk naar en van je werk komt. 

Verdien extra met een rijbewijs

Als jij in het bezit bent van een geldig rijbewijs en je vindt het ok om een aantal van je collega’s mee te nemen in je auto, kun je zelfs extra bijverdienen bovenop je salaris. Deze vergoeding bedraagt gemiddeld €100,- per maand. Daarnaast kun je de auto ook voor je privé gebruiken. Je betaalt hier dan wel de belasting over zoals de Nederlandse wet dit voorschrijft. Mocht je hierover vragen hebben, beantwoorden we deze graag.

Scholingsmogelijkheden

Wanneer het werk en de Nederlandse cultuur je echt bevalt is er de mogelijkheid om met cursussen verder te komen. Met cursussen Nederlandse taal bijvoorbeeld.

Doorgroeien binnen CombiVliet

CombiVliet is een snelgroeiend modern teeltbedrijf met meerdere locaties in Nederland en het buitenland, met een grote groep mensen en boordevol ambitie. Wanneer je hier graag wilt blijven werken bieden wij je de mogelijkheid om door te groeien in het bedrijf.

Werken als groep in Nederland bij CombiVliet

Kom bij ons werken!