We bieden jaarrond werk
Tot 25% prestatiebonus
Kom alleen, stel of als groep!
Huisvesting met eigen keuken en badkamer
Persoonlijke begeleiding
Nederlands

Wat houdt werken in de kassen in?

CombiVliet biedt een uitdagende baan in Nederland waarin je werkt in de kassen. Wij zijn een van de grootste tomatenteelt bedrijven ter wereld en zoeken altijd naar goede mensen! Tijdens je verblijf wordt er goed voor je gezorgd en bieden we goede omstandigheden. Je werkt samen met een grote club collega’s in een high tech tomatenkas waar het schoon en veilig is. Je draagt samen met je collega’s zorg voor de oogst van deze tomaten. Met deze baan kun je goed verdienen en heb je een betrouwbare werkgever, vraag dat maar aan een van de collega’s waar je mee gaat werken!

Waarom zou jij gaan werken in de kas?

Deze baan heeft meerdere voordelen! Zo verdien je een uurloon van €10,34 per uur en kun je door de bonusregeling nog 25% per uur meer verdienen! Een goed uurloon is de basis, maar het belangrijkste is misschien wel hoeveel uren je gegarandeerd kunt werken in de kassen tijdens je werk in Nederland. CombiVliet garandeert je minstens 35 uur per week, het hele jaar door. Waar andere banen vaak te maken hebben met seizoenswerk, gaat het werk in de kassen van CombiVliet het hele jaar door. Naast het goede loon, wordt er ook goed voor je gezorgd buiten het werk om. Je woont tijdelijk in een modern huis waar je alles vindt wat je nodig hebt. De regio biedt je allemaal leuke opties om naast je werk te doen. Of jij nu van sporten, vissen of een dagje Amsterdam verkennen houdt, alles is hier mogelijk.

Hoe kun je meedoen?

Lijkt dit je wel wat? Biedt deze baan je precies wat je zoekt? Meld je dan snel aan! Wat deze baan in de kassen ook uniek maakt is dat jij je kunt aanmelden met een groepje vrienden of als stelletje. Omdat wij geen uitzendbureau zijn, maar misschien wel direct je nieuwe werkgever, kunnen we jou en je medereizigers garanderen dat je op dezelfde plek werkt en woont. We werken wel samen met een Uitzendbureau, NL Jobs, wat ons helpt met het organiseren van jouw baan bij CombiVliet. Zo weten wij zeker dat er goed voor jou gezorgd wordt. NL Jobs heeft veel ervaring met het begeleiden van de reis naar Nederland, tot en met de huisvesting en jouw persoonlijke begeleiding. Heb je nog vragen? Logisch, neem gerust contact met ons op en we lopen er samen met je doorheen. Hopelijk kunnen we jou snel welkom heten in de kassen van CombiVliet!

Wij zorgen goed voor je!

Bij CombiVliet ben je onderdeel van een team en niet zomaar ‘een’ uitzendkracht. Je krijgt persoonlijke begeleiding in je eigen taal en een goede voorbereiding.

  • Moderne huisvesting Wij voorzien onze medewerkers van volledig uitgeruste appartementen.
  • Goed salaris Wij betalen je marktconform en zorgen ervoor dat je vanaf dag 1 jouw salaris krijgt.
  • 25% prestatiebonus Als je meer wilt verdienen, kan je dat doen bij CombiVliet tot 25% bovenop je salaris.
  • Persoonlijke begeleiding Je hebt een jobcoach vanaf de dag dat je besluit bij ons te komen werken.

Zij gingen je voor

Er zijn in het verleden veel meer mensen vanuit het buitenland bij CombiVliet komen werken. Hoe hebben zij dat ervaren? En hoe vinden zij het om onderdeel uit te maken van het CombiVliet team?

"Ik werk nu al een paar jaar achtereen bij CombiVliet. Ik ken inmiddels veel mensen. De mensen hier zijn heel aardig en naast het werk vermaak ik me prima. Ik zou dit zeker aanraden aan andere mensen!"

Daniela-Catalina Stan

Vrouw aan het werk in de tomaten

"Ik heb meerdere baantjes in Nederland gehad, maar sinds ik hier loop, zoek ik niet meer verder."

Dawid Jasek

Close-up van blije man in tomatenkas bij CombiVliet

"CombiVliet is een bedrijf met een goede naam, alles is goed geregeld op het gebied van huisvesting, vervoer en het werk zelf. Het grootste voordeel van allemaal was dat we hier samen als stel konden werken en wonen."

Davis Rezis & Elizabete Marina Arutjunjana

Werken als groep in Nederland bij CombiVliet

"Een vriend nodigde me uit om hier te komen werken. Ik moest even wennen in het begin, maar de begeleiding is prima en het werk is écht leuk. En het verdient goed :)"

Karolina Zajda

2 blije dames tussen de tomatenplanten in de kas

"Werken in de tomaten is goed te doen. Het is niet heel zwaar. Ik werk met aardige mensen."

Danut Paun

Blije man met doos vol tomaten in kas
Werken als groep in Nederland bij CombiVliet

Kom bij ons werken!