We bieden jaarrond werk
Tot 25% prestatiebonus
Kom alleen, stel of als groep!
Huisvesting met eigen keuken en badkamer
Persoonlijke begeleiding
Nederlands

Op zoek naar een leuke baan in de tuinbouw?

CombiVliet biedt een uitdagende baan in de tuinbouw van Nederland. Wij zoeken altijd naar goede mensen om ons te helpen in de tomatenteelt. CombiVliet mag zich een van de grootste en meest hightech tuinbouw bedrijven van de wereld noemen. Wij bieden jou een baan met goede werkomstandigheden. We zullen goed voor je zorgen! Samen met een grote club collega’s werk je in een zeer moderne tomatenkas waar alles schoon en veilig is. Samen met je collega’s zorg je dat dag in dag uit de tomatenteelt goed wordt begeleidt. Met deze baan verdien je uitstekend en werk je voor een betrouwbare werkgever, vraag dit gerust aan een van je toekomstige collega’s!

Waarom zou jij komen werken in de tuinbouw?

CombiVliet garandeert je, het hele jaar rond, minstens 35 uur per week. Andere banen in de tuinbouw hebben vaak te maken met seizoenen, maar bij CombiVliet gaat het werk het hele jaar door. Maar deze baan heeft meerdere voordelen! Zo verdien je naast het maken van 35+ gegarandeerde uren een uurloon van €10,34 en kun je hier nog 25% per uur meer verdienen dankzij de bonusregeling! Naast een leuke baan in de tuinbouw en het goede loon, woon je in een modern huis waar je alles vindt wat je nodig hebt. We zorgen ook buiten het werk goed voor je. De regio heeft jou van alles te bieden. Hou je van vissen, gezelligheid, sporten of ga je liever een dagje naar het centrum van Amsterdam? Alles is hier mogelijk!

Hoe kun je meedoen?

Je kunt je direct aanmelden als dit je een geschikte baan lijkt. Kom je het liefst alleen, of sluit je je graag aan met je partner of een clubje vrienden? Dat kan bij CombiVliet! Veel banen gaan via een uitzendbureau en zij kunnen je lang niet altijd een baan op een vast plek garanderen. Daarom weet je van tevoren vaak niet of je met je gezelschap bij hetzelfde bedrijf werkt en bij elkaar in huis woont. Om alles in goede banen te leiden werken we wel samen met een uitzendbureau genaamd NL Jobs. NL Jobs heeft een uitstekende reputatie omdat zij altijd netjes hun afspraken nakomen. Mocht je hierover twijfelen, kunnen we aanraden om eens contact op te nemen met andere uitzendkrachten van NL Jobs. CombiVliet werkt samen met NL Jobs, omdat zij kunnen garanderen dat er goed voor je gezorgd wordt. Mocht je hierna nog vragen hebben, stel ze gerust. Het team van CombiVliet hoopt dat ze jou snel welkom kunnen heten, want werken in de tuinbouw sector is hartstikke leuk!

Zij gingen je voor

Er zijn in het verleden veel meer mensen vanuit het buitenland bij CombiVliet komen werken. Hoe hebben zij dat ervaren? En hoe vinden zij het om onderdeel uit te maken van het CombiVliet team?

"Ik werk nu al een paar jaar achtereen bij CombiVliet. Ik ken inmiddels veel mensen. De mensen hier zijn heel aardig en naast het werk vermaak ik me prima. Ik zou dit zeker aanraden aan andere mensen!"

Daniela-Catalina Stan

Vrouw aan het werk in de tomaten

"Ik heb meerdere baantjes in Nederland gehad, maar sinds ik hier loop, zoek ik niet meer verder."

Dawid Jasek

Close-up van blije man in tomatenkas bij CombiVliet

"CombiVliet is een bedrijf met een goede naam, alles is goed geregeld op het gebied van huisvesting, vervoer en het werk zelf. Het grootste voordeel van allemaal was dat we hier samen als stel konden werken en wonen."

Davis Rezis & Elizabete Marina Arutjunjana

Werken als groep in Nederland bij CombiVliet

"Een vriend nodigde me uit om hier te komen werken. Ik moest even wennen in het begin, maar de begeleiding is prima en het werk is écht leuk. En het verdient goed :)"

Karolina Zajda

2 blije dames tussen de tomatenplanten in de kas

"Werken in de tomaten is goed te doen. Het is niet heel zwaar. Ik werk met aardige mensen."

Danut Paun

Blije man met doos vol tomaten in kas

Wij zorgen goed voor je!

Bij CombiVliet ben je onderdeel van een team en niet zomaar ‘een’ uitzendkracht. Je krijgt persoonlijke begeleiding in je eigen taal en een goede voorbereiding.

  • Moderne huisvesting Wij voorzien onze medewerkers van volledig uitgeruste appartementen.
  • Goed salaris Wij betalen je marktconform en zorgen ervoor dat je vanaf dag 1 jouw salaris krijgt.
  • 25% prestatiebonus Als je meer wilt verdienen, kan je dat doen bij CombiVliet tot 25% bovenop je salaris.
  • Persoonlijke begeleiding Je hebt een jobcoach vanaf de dag dat je besluit bij ons te komen werken.
Werken als groep in Nederland bij CombiVliet

Kom bij ons werken!