We bieden jaarrond werk
Tot 25% prestatiebonus
Kom alleen, stel of als groep!
Huisvesting met eigen keuken en badkamer
Persoonlijke begeleiding
Nederlands

Ga voor een Nederlandse baan!

Jij bent op zoek naar een uitdagende baan in Nederland. Dan is werken bij CombiVliet vast iets voor jou! CombiVliet is een moderne teler van tomaten en zoekt altijd naar gemotiveerd nieuw personeel. We hebben locaties in meerdere landen en groeien in een rap tempo. Voor onze locatie in Nederland zoeken we teeltmedewerkers die ons helpen met alle werkzaamheden die bij het telen van tomaten komen kijken. Werken bij CombiVliet in Nederland biedt goede werkomstandigheden. Je werk is schoon en veilig. We zullen goed voor je zorgen. Wij hopen dat je langer dan een paar maanden bij ons wil blijven en daarom doen we extra ons best om het je goed naar je zin te maken. Je salaris is goed en ook naast je werk regelen we alles goed voor je.

Waarom zou jij in Nederland moeten werken?

Sowieso is werken in Nederland gewoon leuk! Naast je werk is er veel te doen. Je zit vlak bij Amsterdam, dus een dagje naar de binnenstad is zo geregeld. Hou je wat meer van rust, dan kun je hier heel goed vissen. Ben je liever actief? Dan zijn hier tal van sportclubs waar je je kan aansluiten. Je woonruimte is zeer goed geregeld. Wij bieden je graag een plek waar je privacy hebt en tot rust kunt komen. Misschien nog wel belangrijker dan dit alles is het loon wat je gaat verdienen met je baan in Nederland. Hier verdien je sowieso €10,34 per uur. Daarnaast kun je dit bedrag nog verhogen met 25% door middel van de bonussen. Naast een mooi uurloon is het aantal uren wat je gegarandeerd krijgt per week net zo belangrijk. Bij CombiVliet krijg je de garantie dat je wekelijks 35+ uren kunt werken, het hele jaar! Andere banen in Nederland hebben vaak te maken met seizoenen. Hierdoor kunnen ze je een bepaalde tijd veel uren bieden, maar vervolgens ook lange tijden niets. Bij CombiVliet is dit niet het geval. Wij hebben altijd wel wat te doen :)

Hoe kun je meedoen?

Wil jij graag een leuke baan in Nederland? Sluit je dan aan bij het team van CombiVliet! We kunnen altijd nieuwe mensen gebruiken. Je kunt je aanmelden als groep vrienden, als stelletje of gewoon als individu. Wij werken in samenwerking met NL Jobs, een Nederlands Uitzendbureau met een uitstekende reputatie. NL Jobs zorgt ervoor dat er goed voor jou gezorgd wordt tijdens je verblijf en rondom de reizen hier naartoe en naar huis. Omdat je deze baan aangeboden krijgt door CombiVliet en niet door een uitzendbureau, kunnen wij je garanderen dat je met jouw groep op dezelfde plek woont en werkt. Meld je snel aan voor deze leuke baan. Mocht je nog vragen hebben, beantwoorden wij die graag. Je kunt ook altijd even navragen bij mensen die al werkzaam zijn bij CombiVliet of worden geholpen door NL Jobs. Zij vertellen je ongetwijfeld dat hier goed voor je wordt gezorgd tijdens je baan in Nederland!

Wij zorgen goed voor je!

Bij CombiVliet ben je onderdeel van een team en niet zomaar ‘een’ uitzendkracht. Je krijgt persoonlijke begeleiding in je eigen taal en een goede voorbereiding.

  • Moderne huisvesting Wij voorzien onze medewerkers van volledig uitgeruste appartementen.
  • Goed salaris Wij betalen je marktconform en zorgen ervoor dat je vanaf dag 1 jouw salaris krijgt.
  • 25% prestatiebonus Als je meer wilt verdienen, kan je dat doen bij CombiVliet tot 25% bovenop je salaris.
  • Persoonlijke begeleiding Je hebt een jobcoach vanaf de dag dat je besluit bij ons te komen werken.

Zij gingen je voor

Er zijn in het verleden veel meer mensen vanuit het buitenland bij CombiVliet komen werken. Hoe hebben zij dat ervaren? En hoe vinden zij het om onderdeel uit te maken van het CombiVliet team?

"Ik werk nu al een paar jaar achtereen bij CombiVliet. Ik ken inmiddels veel mensen. De mensen hier zijn heel aardig en naast het werk vermaak ik me prima. Ik zou dit zeker aanraden aan andere mensen!"

Daniela-Catalina Stan

Vrouw aan het werk in de tomaten

"Ik heb meerdere baantjes in Nederland gehad, maar sinds ik hier loop, zoek ik niet meer verder."

Dawid Jasek

Close-up van blije man in tomatenkas bij CombiVliet

"CombiVliet is een bedrijf met een goede naam, alles is goed geregeld op het gebied van huisvesting, vervoer en het werk zelf. Het grootste voordeel van allemaal was dat we hier samen als stel konden werken en wonen."

Davis Rezis & Elizabete Marina Arutjunjana

Werken als groep in Nederland bij CombiVliet

"Een vriend nodigde me uit om hier te komen werken. Ik moest even wennen in het begin, maar de begeleiding is prima en het werk is écht leuk. En het verdient goed :)"

Karolina Zajda

2 blije dames tussen de tomatenplanten in de kas

"Werken in de tomaten is goed te doen. Het is niet heel zwaar. Ik werk met aardige mensen."

Danut Paun

Blije man met doos vol tomaten in kas
Werken als groep in Nederland bij CombiVliet

Kom bij ons werken!